tavaszköszöntő helyett morfondírozó
tavaszköszöntő
helyett
morfondírozó
az idő töpreng
az elfogyott türelem
valahol
ott ragadt
feletted köröz
az ónos-untalan
mint a kikényszerített
akarat
elfakult összefüggések
ellenszéruma
kutatás alatt
lábnyomot ne keress
- természetpótló kép(p)en -
a tömeg zaklatott
nem hall
csak riadt
nincs megfelelő frekvencia
az éterben sok a hullámvadász
és kevés
a jól hangolt zongora
az oxigénes víz
miért
lezárt palackba fulladt…
2018.03.01.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-17 23:07:55
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-17 23:07:55