céllövölde
valami elmúlt csönd valami kicsi egész
ráfókuszált karakter nyögni is kevés
a vállfa kiesik a szekrényből
csontváz időt toboroz
a szegénység kiképez
egót ölni
párja a gazdagság
fényesíti azt
megköpdösi a száját
menjünk bálba ott a baj
unalmas a nyugalom
szereti is az italt
földre köpnek átkozódva
italtól nemesült közmunkás
milliárdoshoz méri magát
ja ja de jó a remetének
van ereje bölcsnek lenni
előtte ne tangózzanak kevélyek
kávé kicsi lábas szertartás lassúsága
bizony gyors a nap hosszúsága
itt véget érhetne a versem
hiszen végesek a rímek
de akkor kevesebbet lennél velem
enni kell a fáról mikor terem
enni ölelni csendben halkan
tudom lassan gyorsan mindegy is fogy a bőség
szétéget a hőség dermeszt a fagy amit okoz
a mostani helyes út is helytelen
hibázol pedig megfogadtad
innentől figyelsz majd
mennyivel több hang ez a temetőnél
mégis barátom céllövölében
három pálcán örök életet lőttél
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-05 17:05:14
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-05 17:05:14