HIDEGEK MÉG A PADOK
Még üresek a padok, a hajléktalanok
tudják így ünnepek táján, hol az az ajtó,
mi a melegre nyílik, talán kapok majd
jótanácsot én is, hogy túléljem önmagam.
Egy dobozos sör vé-vé négy fokban,
akciós tavaszi reklám-indítás-ár,
és sehol Jézus, hogy a csapvizet
borrá változtassa - hitrege csak - kár
Kondenzcsíkokra ültetett álmok
lebegnek szélfútta felhők felett
s futnak versenyt az idővel,
megtalálni a hegyeken túl azt
a világot, honnan épp úgy hiányzol,
mint létezésemből.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-05 09:42:58
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-05 18:14:35