Megköszönöm
Sok verset írtam életemben,
ám kevés köztük, ami jó,
ilyenkor könny dagad szememben,
található-e csapnivaló?
Eldönthetném, de vajon miért?
Van-e ítélkezni jogom?
Mert sokat írtam , sok semmiért;
ez mind az én tulajdonom.
Dolgoztam értük, bizonyosan.
Ezt észre vették mások is.
Korholtak, megdicsértek sokan,
lehettem volna boldog is,
de nem lettem, mert minden verset
jó versként írni csak öröm,
a jó vers nem okoz keservet,
ha így van ez, megköszönöm.
2018. április 2.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-02 04:48:56
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-02 04:48:56