ugyanúgy gondoljuk mi ketten
fejünk konokra gyúrt
szívünk lággyá puhult vaj
ha kell
hazudni is tudunk
lepkéket szórunk a rétre
vagy csillagokat festünk az égre
hogy nekik jobb legyen
s ha karcol szavuk se baj
csak az hogy vissza kell térnünk a Holdra
és akkor sírnak majd