Helyzetjelentés
vess valami vackot, vess a sarokba,
dőlj csak rá, fetrengj a mocsokban
talpra petőfi, segíts perelni,
vagy legalább feledni
a fogolyt: a franciát,
a magyart – e klapanciát,
mit írok e papíron
(hogy miért nincsen radírom
törölni agyamból?)
vagy lenne agyagból
földhöz hadd vágjam
hogy szállja meg ágyam
újra a nyugalom
tisztuljon tudatom
ha párnámra lehajtom fejem
e parányi szegleten
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-03-26 09:59:05
Utolsó módosítás ideje: 2018-03-26 10:01:03