én is Ő vagyok
szaporodik az ellenség tanok az utcán
csak nagyon ritkán nem ami neki jó az az igazság
enni kell a vadnak is jogai vannak a gyilkosoknak is
szóval a tan az utcán tapintható az ideg
méltán kiemelt belvárosok kávéházaiban
karcsú lányok fedezetlen kacagását
nem értem hogy lehet ha máshol a feléért is
nyomorba döntenek ezreket bűntelenül
fizetni kell ami biztos többet ettől megijedek
harminc év fölött nem szereti a vagányt az Isten
erre rájöttem az örök gyermek is más öregen
mindíg mondtam egy nagy versben egy felfedezés is
legalább kell legyen
aztán rájöttem vannak nagy versek vannak
csak az ember még nem nagy
ahogy mondta a mester megfogalmazza magát
feláldozza pláne ha megérti muszáj
most választódnak ki az igazak a hazugok közül
most emelik őket trónra aztán a gonoszok
gazdagsága hátrány lesz tudja nem segített
mikor megtehette volna palota hegyomláson
a szegények pedig nem akiknek kevés a pénzük
mert én pont akiknek sok van őket sajnálom
néha mert tudom üvegablakok olmain beszökődő
délibábok hangulatos fényeit csak én értem úgy
ellenség utálat teherhordás irígység megkapott
szépség kertészetlen kertészet szépségei
nehezebben tűnnek ki itt álljunk meg én is Ő vagyok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-03-18 15:49:19
Utolsó módosítás ideje: 2018-03-18 15:55:50