Káosz
időtörés a felhőtornyok fölött,
gigászi világ haldoklik
mélység, zuhanás, sötétség,
kezed, síkos, csúszik, centri-
petál, kötél, fonat, iszonyat, koldus,
undor, ima, hadarás, selfi, flashmob,
reál, föld, pereg, virág, kóró, búcsú,
hazug, élet, keresztvetés, meddő,
szikla, sír, név, véset, este, eső,
sár, vége
furcsán vörös ma az égalja,
vér folyt az égre
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-02-26 12:11:19
Utolsó módosítás ideje: 2018-02-26 12:11:19