SZÜRKE, SZÜRKE, SZÜRKE
Szürke, szürke, szürke; ha a sunyi kötőtű elviharzik.
Ütésálló városok pecsenyéje, s te hosszú csatorna, aláássátok
a mélynövésű kazlat.
Nincs ránk szükség ott, hol a stoptábla prizmákat hajlítgat. A tompaszög
otthonülő, kivéve, ha rajzik a tabló. Talpalástól függ a dűne? -
Szürke, szürke, szürke; a sikítófrász.
Szenilis kétségek tömjénezői, nem fejlődnek jól búfelejtő kokárdáid.
Az önemésztő kutak gyűrűit ellepik a csöpögő pajeszok. A vasmacskát elölről oltják be
a kitinvázak. -
Szétszerelni a folyton hazudozó zuhanyhíradót, keblünkre ölelni az abortuszt.
Mokkás készlet, te kiismerhetetlen randevú,
pörölycsapásaid szigorúan őrzött rendjén elhasalnak
a kegy fertőtlenítőszerei. -
Istenek zsámolyán kipendül
az oklevél?
Szürke, szürke, szürke; mikor a szoknyalobogtatás lecsöngeti az odút. -
Tűzfalra köpült kéménynyílás gyökérkezelése talentum. Ne ébresszük fel a billogot,
mert a séf elszáll, s a feketéllő öntet feldúlja az ösztöndíjas hegesedést. Lihegő rosszfiúk agája, a skálahang ritkán kötelez.
Klasszikus desszert, sámándobos ing, fulladjatok bele a kromoszómapárba…
Eljegyezni a mirigyet? -
A tű elméje meghasad, ha mustfokoló elé toljuk a remény első dotációját.
Színtelen csáp virít minden felszarvazott dokumentumon.
Bambának számít az, aki nem ismeri fel a hátracsavart kezű izolációt. -
Kárón ladikján megfeneklik az abbamaradás szirtje?
Az ok nélkül imbolygó kocsány szitálóan vétkes brekegése; szürke,
szürke, szürke!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-02-26 08:21:35
Utolsó módosítás ideje: 2018-02-26 08:21:35