Át Tűnés
– Valami fura párhuzamos kocc kapcsán
jó nagy adag para és nem kevés frász is
Tamási Józsefnek –
Megy
rendületlenül
önfejű útján
Messze elkerül
minden kitaposott ösvényt
Nem zavarja tűző nap
szakadó hóesés
fújhat akármilyen szél
egyenesen halad
Nincs lent és nincs fent
Olykor jobbra
néha hátra néz
balra csak lopva
nagy ritkán tekint
Előre
maga elé soha
Célja van
Lassan
elnyeli a sötétség –
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-02-21 12:08:46
Utolsó módosítás ideje: 2018-02-21 12:08:46