nem a költők kora
ez nem a költők kora
a ma elvetélt elvek
csendes abortusza
hol ha megfogan a szép
elhalásig rugdossák
és jönnek a szikék
betűt ringat a hazug
majd torz szóvá nevelve
a média járókájába
bedobja a lelencbe
és felnő lesz belőle törvény
kiszegelt rendelet
halált osztó töltény
ez nem a költők kora
a hatalom színháza
hol úr lesz az ostoba
itt a Lőrinc nem barát
ezer karú polip-szörnyeteg
ölelése húz gyárakat földeket
labdarúgó istennek
szentélyek és templomok
stadionban lesen már
TAO-szagú szent papok
határokra kerítés
Sorossá lett párhuzam
széjjel rabolt hazámban
hogyan nyugtassam magam
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-02-18 09:18:26
Utolsó módosítás ideje: 2018-02-18 09:18:26