zóna
ott volt előtted
egészen közel
ha kinyújtod karod
néhány lépést teszel
máris beléphettél volna
de mindenhol csapdát gyanítva
inkább kerültél térben és időben
sziklákat másztál sárban fetrengve
bemocskoltad tested lelked
kutattad az egyetlen igaz utat
hogy megtaláld az eldugott szobát
a zugot ahol nem láthat más
így az lehetsz aki vagy
s hiszed magad
talán boldog is lehettél volna
ha nem torpansz meg az ajtóban
és nem fordulsz vissza
ahogy utólag önmagad igazoltad
erősnek kellett lenned bölcsnek
ám egyszerűen csak féltél
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-02-13 22:30:53
Utolsó módosítás ideje: 2018-02-14 08:54:14