Mátrix (2.vált)
Árnyak bolyonganak köröttem,
mellettem kőomlás ver fel port,
törmelék hullik - mi történt?
Valaki a mátrix szabályos rendjét
kavarta, szórakozott, vagy csak
gonosz volt? Az ég csendjét
törte szét, fekete csillag hullott.
Képzavar, önmaga után kullog az idő,
tétova imák fékszárnyak nélkül,
Isten megszabta, mennyi a percent,
Lucifer röhög - egy banda ez.
Néma minden, fény helyett árnyak,
bélyeg nélküli levlap, egy anziksz,
hegyomlás, törmelék hullik ránk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-02-12 12:25:27
Utolsó módosítás ideje: 2018-03-25 21:57:18