narancssárga elmosódásnak
láttalak amíg befordult eléd
az épület sarka váll és egy
bal kar amihez elképzeltem
a testtartásod jobb felét és
hogy az inged színe nem illik
a szemöldököd ívéhez így
felismertelek pedig szemtől
szemben is nehéz téged
részletekből összerakni