Szabadesés
Hallod
a túlcsordult eresz cimbalomjátékát
a vézna sövényvesszőkön,
a tél üvegfullánkjai közé
szorult drótkerítés vacogását?
A hasadó rönk szálkaporcait
hallod-e reccsenni
az éjszaka akrobata fényeitől ezüst
fejszeélen?
Látod a madárrajokkal kulcsra zárt eget?
Mintha egy elföldelt tenger mozdítaná
magára a csendet.
A rések, torlaszok szabadesését nézem,
ráismerek újra a szemeidre.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-01-22 11:19:50
Utolsó módosítás ideje: 2018-01-22 11:21:10