megint elalvás
előtt voltunk együtt
álmomban közölték velem
hogy visszanőtt a szűzhártyám
arra gondoltam
mennyire rám vall
feledékenységből kétszer is
adni vagy elveszteni
aztán hogy azt mondanád
ez is a te hibád és majd
ráfekszem inkább
a saját véremre ahogy
szoktam