Volt ina Mersze szállt
Valamikor valahol
egyszer csak megtörténik Felvillan a pillanat Az alkalomra váró ember
sok mindenre képes A legképtelenebb dolog is kitelik tőle ha írni kezd
Magyarázni nincs mit hiszen mást tud mint amit látni vél Mégis A story
összes részletében maga a story Vitathatatlan tény Axióma A történet
titka abban rejlik hogy
a félreértés boldoggá avat –
Váratlan metszés nyomán
csillogó aranyleletként felszínre bukkan egy valaha elbitangolt rég feledés
be merült gondolat Testet ölt és Lüktetni kezd A szárnyalás vágya minden
látszat ellenére él benne ám úgy tesz mintha nem tudna róla Rettegéssel
tölti el a zuhanás emléke Vak hittel vallja az értékek árának alakulásához
nincs köze sem beleszólása Félelmébe fásul Gyökeret ereszt –
A látható s ami nem
számon-tartott festett szonáta Színvarázs hangmágia Nem alaptalan teória
törmelékszavak mondatok romhalmaza Halld Lásd Képezd le Értelemszerűen
hagyd illeszkedni a részeket - gerincen Jane Austen - majd gátlástalanul tedd
magadévá A helyszín az időpont sem számít nincs jelentősége Csak te érj oda
előbb Nem vár rád senki Érezd az almaízt A glória súlyát –
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-01-12 13:01:22
Utolsó módosítás ideje: 2018-01-12 19:18:03