Mikor eszembe jutsz
Gondolatok közé rejtelek,
nem fecsegnek ki virgonc szelek,
te voltál és maradsz a titok,
amíg szerelemre gondolok.
Mikor eszembe jutsz, szerelem,
a világ születik meg velem,
mindegy, délelőtt vagy délután,
a nap hunyorogni kezd a fán,
kardjával átdöfi a homályt,
nem sajog már az sem, ami fájt,
mindent beragyog a gondolat,
s tovább robog velem a vonat.
2017 december 31.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-01-08 00:26:55
Utolsó módosítás ideje: 2018-01-08 00:26:55