Új évi köszöntő
Az új esztendőt köszönteni szoktam,
meg-meg újuló bizakodással,
önuralommal, nem csak meghatottan,
megszakítva vitám a halállal.
Kétezer-tizennyolc hétfővel indul,
mintha cs a k egy új hét következne,
az öregemberben mégis megmozdul
a kétely szigorú vasfegyelme.
Egyre nehezebb a maradék élet,
elmélyült gondolkodást követel,
ez az új év ne vethessen még véget
az életemnek, ha még élni kell!
Az élet a föld legnagyobb csodája,
értelmet az új évnek is ez ad,
az ember mindig epekedve várja,
legyen az új év vagy egy pillanat!
2017. december 22.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-12-25 20:54:02
Utolsó módosítás ideje: 2017-12-25 20:55:23