Gondolj majd rám
Egy téli nap napsütötte alkonyán,
gondolj majd rám,
ha megterítettél az ünnep asztalán,
gondolj majd rám,
ha kigyulladnak az első gyertyák a fán,
gondolj majd rám,
ha furcsa árnyék jár a szobád falán,
gondolj majd rám,
ha hideg felhők rohannak téli éjszakán,
gondolj majd rám,
ha kandalló duruzsol, meleget ontván,
gondolj majd rám,
ha nevem olvasod egy sírra szúrt fejfán,
emlékezz majd rám.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-12-20 10:17:47
Utolsó módosítás ideje: 2017-12-21 10:37:13