Delirium tremens
Voltam, s leszek - amolyan
se veled, se nélküled.
Ma még a sokszög is kerek,
ki tudja, a holnap
majd miben tetszeleg.
Fakó jelek - ez még lehet
akár hideg, akár meleg.
Kábult szemekben foszladozó
révület; nyughatatlan, téveteg,
kórelőzmény nélküli tünet.
Hangok, szavak - enyém, tied.
Kiáltanám világba én,
lázas beteg: voltál s leszel,
áthatolhatatlan idősziget,
manifesztált, örökös képzelet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-12-18 11:24:05
Utolsó módosítás ideje: 2017-12-18 11:24:05