Este van - Arany
Este van - erste Bank
a pipik nyugolomban!
feketén bólingat
Bkv-én a Szonnya!
- Köröm cipő hajlik
nyakát lepi-sálja
hangszóróból Anglis-lány
gubanc a hajába.
Felesleges neki üvöltenie
fentről olyan nagyon
- hisz látni a lányokon:
hogy a frizura egy vagyon!
Mint komor bikának
olyan a járása
- biztos, hogy ez a két csaj is
az Istenit! Képmása!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-12-16 16:26:47
Utolsó módosítás ideje: 2017-12-16 16:26:47