magyarázzuk a bizonyítványt
már nem vagyok biztos semmiben
ami tegnap igaznak tűnt
ma azt sem hiszem hogy létezett
a hol volt hol nem volt
csak folt hátán folt
fehér fekete igen nem
véletlen szülte átváltozások
oda-vissza csiki-csuki játék
ki-be járkálunk önmagunkba
és elmélkedések sora
elmésnek vélt válaszok
kusza filozófiai tanokból
kibogozva mindig épp azt
amitől egy pillanatra
elviselhetőbb a lét
magyarázzuk a bizonyítványt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-12-06 18:50:44
Utolsó módosítás ideje: 2017-12-06 18:50:44