Az árnyak a fények a hangok
– fülszöveg Z-nak –
„Lehetünk
bármilyen tárgy, az árnyéka mindig vetület.
Nem a mondat számít, hanem ahogyan érted”
(N.Z.M.)
Mögöttes fények szimbolikus helyszín
A tükörben vetület előtte árnyék A test
hideg idegensége hívatlanul előbukkan
fehéren feketén megjelenik Csak úgy
- Magamnak sok vagyok másoknak kevés -
mondja a mondat szemtől szembe nemes
egyszerűséggel kíméletlenül őszintén
A ponton túl margó Amortizált széljegyzet
|Minden lufi előbb-utóbb kipukkan| Hiába
süt a nap az utca túlsó oldalán ha egyszer
a nagykönyvben a van átmegy nincsbe –
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-12-05 10:35:12
Utolsó módosítás ideje: 2017-12-05 10:35:12