hiábavaló várakozás
megunta a várakozást
tudta hogy ma se jön
hiába az ígéret
elindult haza
egyik halk lépés a másik után
mint egy gép
szabályos ütemben
fel sem pillantva
igazából semmi kedve
nem volt
benyitni a lakásába
utálta az estéit
a reggeleit az életének
a munkahelyén jobb volt
az elzsibbasztotta annyira
hogy nem érezze
beszűkült életének
mérgező fekélyeit
a lelkében
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-12-04 18:02:07
Utolsó módosítás ideje: 2017-12-04 18:02:07