Update
Siess, az idő csalfa dizőz,
ha későn érkezel itt hagy.
Tik-tak, tik-tak,
az óra csak ketyeg.
Őrjítő ez a várakozás,
az ember sosem érti meg.
Én nem arra születtem,
hogy az élet megszője hálóját köröttem,
s a sarokban gubbasztva
megadóan lessem,
mikor kap be, és nyel le keresztben.
Kegyetlen ez a várakozás.
Mégsem tehetek mást,
a feladat rám van szabva,
még inkább el-,
mert nem passzol az XXL,
bár meglehet, velem a gond,
én nem vagyok konfekcióméret.
...így fogyókúrázom nap mint nap,
nehogy kihízzam végleg.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-11-27 20:03:33
Utolsó módosítás ideje: 2018-02-14 10:34:33