reflexió
én nem akarom benned csodálni magam
nem kell etalon nem leszek boldogtalan
ha saját példám szerint élek s nem félek
hiszen egyformán vagyunk gyarló istenségek
mi ketten te sem vagy se több se jobb nálam
talán csak jobban menedzselnek ám hányan
fognak még csalódni a menetelésben
utánad mert sosem érhetnek hozzád fel
s nem tudják hogy csupán általuk létezel
belőlük vonod el a fényt mi vonzásban
tartja őket
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-11-15 21:39:19
Utolsó módosítás ideje: 2017-11-16 15:25:08