játék
két vásott gyerek
- ezek vagyunk mi
csak te folyton úgy akarsz tenni,
mintha csak én
egyedül én akartam volna
a próbafülkében,
hogy simogass
lopva néztük magunkat a tükörben,
ahogy a mellemhez értél
játszott a kezed
megremegtem
halk sóhajok
ez is a játék része,
hogy úgy teszünk,
mintha mindig csak a másik
a másik az, aki akarja
ezt az egészet.
persze, tudom -
ha gyerekek lennénk
még mindig cserebogarakat kínoznánk
cérna a lábukra,
hogy ne tudjanak elrepülni
lakat a szívünkre
- hogy soha
soha ne tudjunk már
soha ne akarjunk már
mást,
két vásott gyerek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-11-10 13:12:48
Utolsó módosítás ideje: 2017-11-10 13:12:48