Kezdd el a lehetetlent II.
Fekszel a kádban, iszol és írsz. Egyik végett
sem kellene a kádban feküdni, de művészileg
indokolt mértékben ez így erotikus. Már akinek.
Hiszen egyedül vagy. Ennyi meztelenség belefér.
Különben is kádban meztelen az ember, a
dolgok természetéből kifolyólag. Meleg vizet
folyatsz, mert minden hűl. Most jut eszedbe
illóolaj nincs benne. Akkor már törsz egy csoki
négyzetet. Az egészet viszed. Majd, mint cirkuszi
állat kapod a jutalomfalatot. Pezsgőhöz? Nem
vagy állat. Csak meztelen.
Az állat maga a meztelenség. Azt kell egyszer
összeírnod, mennyi manír és széptevés ragadt
rád gyerekséged óta, mikor még a bükki vad és
Nagyapád háziállata mind játszótársad volt.
Fekszel a kádban. Iszol és írsz.
Egyik végett sem kellene kádban feküdnöd.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-11-08 07:39:41
Utolsó módosítás ideje: 2017-11-08 07:39:41