mindig
megkérdezed én meg csak annyit
ami kifér az érdeklődés hosszáig és
mosoly persze egy olyan széles
másodpercig elhiszem mellé hogy a
mellkasomba horpadt szakadékok
is csak ideiglenes terek bennem
valami újabb-de-mindig-ugyanaz-
és-ugyanolyan lefolyásának hogy
most is kirúgja majd magát bár
nem annyira rugalmas a lélegzés
képessége mint a tüdő én azért
már egészen gyakorlottan – igen
minden rendben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-11-07 18:45:28
Utolsó módosítás ideje: 2017-11-07 18:45:28