írás
nem megy mostanában az írás
nem mintha ez volna a legnagyobb tragédia a világon
van számos fontosabb dolog
majd pont vén egy fasz nyavalygása a legégetőbb megoldanivaló
aki a depresszió az elmagányosodás elől menekül
mindenféle pótcselekvésekbe
például délelőtt virághagymákat ástam ki és hordtam le a pincébe
ebéd után a fifth angel nyolcvanhatos lemezét hallgattam
én úgy jellemezném hogy méltóságteljes rock zene
ha van ilyen
délután a kutyámmal csatangoltunk és készítettem néhány
naplementés fotót
amire sokan azt mondanák lerágott csont
giccses és hasonlók
de tőlem
jó hogy a kutyámban is megvan ugyanaz az állandó nyugtalanság
ami bennem is
jártuk a tó körül a nádast
az elhagyott csapásokat
csend volt és vastag felhők úsztak az égen
a mozgás mindig megnyugtat
ahogy a zene a versek és az írás is
nem tehetek róla de ilyen vagyok
aki meg nem hiszi
bekaphatja
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-11-02 17:18:06
Utolsó módosítás ideje: 2017-11-02 17:18:06