másom
ma bántottam magam
először téged akartalak
de ahogy álltam a tükör előtt
és kerestem a szavakat
akár valami retorikai gyakorlat
szenvedő alanya szemtől
szemben saját közönségemmel
ráeszméltem hogy történjen
bármi a hibás csak én lehetek
hiszen te nem változtál semmit
tegnap s tegnapelőtt is
ugyanezen klisék közt mozogtál
csupán a rám vetülő fények
szöge alakult át és
lett domborúból homorú
de mint mondtam te erről nem tehetsz
ma bántottam magam
helyetted is
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-10-30 20:57:43
Utolsó módosítás ideje: 2017-10-30 20:57:43