Dokk
Itt nyoma van a döntéseknek
Érveknek és ellenérveknek
Józanságnak, hisztériának
Nyoma van minden gombnyomásnak
Nyoma van minden véleménynek
Kit dobnak el és kit dicsérnek
Nyoma van minden felvett póznak
Nyoma marad a leírt szónak
A dokk sodrában ellebegnek
Rossz döntések, elvetélt versek
Nem csak a tiszta ruhát látod –
A piszkos lét, amiben ázott
Itt a nyilvánosság a kontroll
Az se baj, ha kilógsz a sorból
Vannak fékek és ellensúlyok
Így nem vetheted el a sulykot
Ha marad, s legalább a váza
Önnönmagát tovább vigyázza
Ha óvatosan nyúlnak hozzá
S nem lesz az egész szárazdokká
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-10-16 02:36:49
Utolsó módosítás ideje: 2017-10-16 02:36:49