Time-out
Megint csak benyújtotta valaki a számlát.
Újabb elévülési időn túli követelés
kopogtat a sarkig kitárt ajtó félfájának
támaszkodva. Fénytelen, lomos szobámon
keresztülfúj a szél; huzatos idők járnak,
pedig az ablakot már befalazta
az elmúlás Kőműves Kelemene.
Jajszavam is csupán elvétve hallik
a megkövülni készülő némaságból.
A távol egyre közelebb, nincsenek kezdetek,
s a végkifejlet is determinált lett.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-10-09 20:56:01
Utolsó módosítás ideje: 2017-10-09 20:56:01