Léptek
Cipőm szorít, lábamból árad
a múlt erjedt szaga. Kettővel arrébb
költöztem, de még mindig
nem értem haza. A hűtőben tej,
tejföl, sajt várakoznak:
az íz majd romlottan is megtalálja
helyét a számban. Egész nap föl-alá járok
a lakásban, és naplómból tépett
lapokkal legyezgetem magam:
a légkondi elment szabadságra.
Egyszer majd beletalál egy kéz a zárba,
de addig még várnom kell a kulcsra.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-10-09 12:08:06
Utolsó módosítás ideje: 2017-10-09 13:04:33