mióta
nem szólunk egymáshoz
közelebb kerültünk
mint a nagyvárosok
ahol háromszázezer hang
tagad egy emberöltőt
úgy ahogy megvolt
a közvélemény
és külön a média
ahogy ennek lennie kell
mióta forradalom van
ötszázezer hang igézi
némaságunkat
mint ahogy
a melegvérű fákat
a zúzmara
ebben a télben
február másodikán a medve
nem látta meg árnyékát
így nem lehet megtudni
hogy az idő orosz
vagy Izraeltől egészen Szicíliáig földrészek
kelnek egybe
de nem tudják
nélkülünk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-09-25 00:18:20
Utolsó módosítás ideje: 2017-09-25 00:41:42