álmomban megint vásárolni mentünk.
az elejétől tudtam, hogy valami nincs
a helyén, de nem szóltam, inkább nem
néztem rád. mosolyogtam és hagytam,
hogy vegyél nekem egy fekete pulóvert,
mert fáztam – és furcsamód végig attól
féltem, megérzed rajtam, hogy meghaltál.