Semmire kelő
„És most nézzünk valami mást; mindig ugyanazt.”
(T. D.)
Gödör mélyén bogár fénye csillan
Még nem szomjúhoz nem kínozza éhe
Lassan táguló nagyon beszűkült
résen át holtterében a dögnehéz
sóhajokkal megérkezik vissza
Oda ahonnan el sem indult soha
A helyszínlelés gyönyörű gesztus
Ködfüggöny mögött izzó fekete
narancs Félhomály habcsókos firhangja
lengedez A jól megszokott klisé
a nagy büdös blabla Hó most nincs eső
sem esik Szélcsendes kurva hideg
és szüntelenül szitáló semmi van
okkal takargatott terméketlenség –
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-09-18 11:19:32
Utolsó módosítás ideje: 2017-09-18 11:19:32