reggeli
a gégemetszés könnyedebb lenne
te rántottát csinálsz
addig megvetem ágyunk
ez így szokás minden vasárnap
zöld hátizsák a könyvespolcom előtt
a szeretődé
észrevettem
még arrébb se pakoltad
mert minek
hánynom kell hármunktól
egy ideje már íztelen minden csók
nem bírok rád nézni
nem bírok hozzád érni
már nem vagy ugyanaz mint előtte
és én sem
szájadból árad valami
sült olaj és tojásszag
némi nikotinos nyállal
ömlik a szerelem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-09-17 22:10:04
Utolsó módosítás ideje: 2017-09-17 23:06:42