jtt járt tegnap a barátnőm
Teréz
jól jönne pár lepedő
pléd
vagy bármi ha tiszta
csak ígéret van - mondta
párnahuzattal terítjük le az ágyat
gomb nélkül behajtunk alájuk hármat
de nem jó
mert kékjük még akkor is ragyog
mikor átfolynak rajta
a remények