Vakító ingek vasárnapja
csillámos-agyagmárga
-színű hűs vizű tó
közel a román határhoz
partján békés
egykedvű horgászok
ütöttek tanyát
ébredező nádszálak
lándzsát formázó
levelei közé kúszó
álmos kis szigeteken ülnek
aprócska székeik mint gyer-
mekek asztalkáihoz igazított
egyenlő szárú háromszögek
búzavirágkék szemű az ég
odébb kibontott hajú
magányos fűz illegeti magát
mint fedetlen keblű kamaszlány
blondel keretbe bújtatott
metszett tükör előtt
csintalan virgonc szél
borzolja dús loboncát
fújja újra meg újra
mint gőzölgő húslevest
a fektetett I-re formázott
élveteg buja száj
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-08-30 05:50:02
Utolsó módosítás ideje: 2017-08-30 12:19:01