Tizenhárom
Tóvendéglő, Röjtökmuzsaj.
A cola-reklám harsányan piros.
Itt senki sem lát, semmi sem tilos.
A pultnál állva gálánsan fizetsz.
A vendégházban emeletes ágy.
Az alsót választjuk ma is. Hideg.
Filctollal rajzolt szívecskék, nyilak.
Ujjad kikandikál a zokniból.
Órádra néztél. Hagyom, hogy siess.
Hisz téged otthon asszony, három lánygyerek.
Engem amott a csönd, a penészes falak.
A vers csak leír, nem moralizál.
Tizenhárom sor. Három pillanat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-08-24 13:49:01
Utolsó módosítás ideje: 2017-08-24 13:49:01