POZITÚRÁK KORNYADÁSA
Hipotézisek, hipotézisek
arról, hogy a fikarcnyi átlátszó e,
arról, hogy a virágállvány hasznavehetetlen.
Ha elmúlik a horkolásod, prizmába
temesd, ha szonátákat látsz ok nélkül imbolyogni a járdaszegélyen,
animációid sivalkodását jól zárd el platformodba.
Hipotézisek, hipotézisek
arról, hogy potrohodon egy távvezeték élősködik,
arról, hogy eszed ágában se volt több tetraéderért imádkozni.
Nosza, gyújtsd fel skatulyáid, s elporzik mellőled az inakat dermesztő hír,
hogy a muskátlid abnormális. -
Lassanként szúró érzés leszel
a kék sellők halántékában,
s a recitálás spontán belemar majd megfelelési kényszered színi társulatába,
jól vigyázz; különben felhabzsol beteg tőgyű
kántálásod.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-08-21 08:33:46
Utolsó módosítás ideje: 2017-08-21 08:33:46