Olyan mintha mégsem
Nem lehet minden egyenes Így
haladunk hát szépecskén lassan
Süt a nap kék az ég zöld a fű
Miénk ez a tér Szép időnk van
Ennél már természetesebb köz
helyen rosszul érezném magam
Itt a fák nem nőnek az égig
s ha fény éri őket árnyék is
képződik Sőt amíg a plafon
ott fenn marad behúzni sem kell
a nyakam Szóval ha kérdezed
barátom mizu hogy s mint vagyok
tömör a válaszom Kösz szépen
Semmi új Csak úgy el valahogy
Jövök–megyek tátom a számat
és bámulok furcsát nézem
a záport az esőnek cseppjét
mily ferdén tud hullni alá –
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-08-20 11:48:55
Utolsó módosítás ideje: 2017-08-20 11:48:55