Szigeti György
Letudtam
Így lesz majd meg nem értés,
éretlen, zöld kísértés,
zöldbe zuhan a harmat,
anyám rántást kavargat,
eszembe jut az éhség,
nyikorgó, kék fehérség,
didergés dáridója,
gondok egérfogója,
vágyaim rosszra, jóra,
végtelen megbocsátás,
kéretlen, könnyű áldás,
ami lehet, hogy élet -,
letudtam az egészet.
2017. augusztus 17.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-08-17 05:01:50 Utolsó módosítás ideje: 2017-08-17 05:04:59
|
|
|