Panelvilág
Panel világ alatt emel csatorna-fedélt a bűz,
ragaszt hányingert ránk,
lombjukat vesztett fák övezte kopott gyep fölött
nap-tűz gyilkol,
az idő foglya vagy, vasbeton része csak,
virág egy képen, tűzfalra festve, rossz gúny ez,
valakik megloptak,
az élet itt paradoxon, maga a halál a létezés,
nincs már akarat, tűrni tanulsz, felejteni,
egyen-senki vagy, nullás géppel nyírva,
maga a büntetés.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-08-16 17:40:54
Utolsó módosítás ideje: 2017-09-26 06:24:39