Te vagy az
Te vagy aki a megkövesedett gyűlöletembe
barátságot hoztál, aki megszelídített egy őrültet,
mikor feladtam már minden álmot.
Te vagy aki az indulatokat
egyetlen halk szóval, egy érintéssel,
egy mosollyal köröttem szétcsapod.
Csendeddel fogva tartasz, megérted
szavam, nem hagyod a fájó gondolatokat
liánként nőni világunkra.
Te vagy ki fáradt tested hozzám simítod, az ki
örök éjünkre ágyazol, és Te ébredsz velem
a reggelek kávé illatú világába.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-08-11 10:46:38
Utolsó módosítás ideje: 2017-08-11 10:49:05