nem mindegy
régóta beszéltem veletek itt hagytam a Dokk ot
záróra kerülget levedlettem önmagamat
majd elvesztettem aztán visszaszereztem
üresen kopogó ablakokat, a semmivel töltött
öltönyökben villám fújta hegyeken
tök más verset akartam írni
utólag váltott pótjegyeken
mi van itt örök felfedezőtúra
élménnyel tűzdelt nemi szervek
örök katlanban újra ciripelik
jó napot kívánok bántsál mert élek
te leragasztott szemű halott
már nem érdemes hol megfogni
vagy részletekre bontani
csak felemelt kézzel jelentkezni
én is szeretnék még jól élni
szeretnék rendelni jó életet
nekik két kávét és becsületet
szenvedés kelyhében kopogó bonbon
korbácsos élvezet nyeretes vállalkozás
bujkáló gyermek hamis vád
nem nincs meg a papír nem tudom igazolni
szét nyíló talaj összeomló építkezés
állandó világháború virágháború
a terv a boldogság a terv a rét
az erő a lét a terv a hatalmas
nem számít ások dombot ások
úgy szeretem ezt stratégiázok
vér a vád szigorú az ítélet
betöltetik bőven bőven bőven
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-08-04 21:24:42
Utolsó módosítás ideje: 2017-08-04 21:24:42