ünnep ( húsvéti gondolatok)
emlékszem mikor még nem volt kerítés
csak a ház állt középen
mész szagú falai közt alig találtalak
aztán belaktuk és nem volt már hideg
várt a két gyerek a kutya a macska
mégis folyton a boldogságot kerestük
új munkahelyet hogy legyen kocsira másra
pedig itt volt minden a kertben
a házban a lombok alatt
a dió - mondtad - jó lesz bútorfának
ma körbeültük az asztalt
s én mégis arra gondoltam amit rontottam
hogy nem maradt más csak egy régi birs
ahol összeér szívem a földdel
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-08-03 09:06:07
Utolsó módosítás ideje: 2017-08-04 17:11:24