Ő
Súlyos bordó brokát mögül
lép elő egy régi korból
pálcájával négyet intve
csöndet rendel el s megáll
Elképesztő nagy király ő
a palástja nem filmgyári
a mosolya nem betanult
én leszek a felesége
Így döntöttem bakfislányként
azóta is őrá várok
tanítónő albérletben
alszom kiszáradt a szám
Ha egyszer… de nem nem írom
mi történik hogyha eljön
hatkor hiába pittyeg majd
ébresztőt a telefon
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-07-25 06:22:31
Utolsó módosítás ideje: 2017-07-25 06:22:31